Gezocht in IJsselstein: Marketing stagiair

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ondernemende student. Blue Industry is in 2008 op de Nederlandse markt geïntroduceerd en kenmerkt zich door zijn cleane look met geraffineerde details. Sinds 4 jaar kunnen we echt spreken van een “total look” met daarbij knitwear, pants, outerwear en schoenen. Alles in uitgediepte, duidelijke kleurthema’s met ondersteuning van eigentijdse image-fotografie.

Als stagiair bij Blue Industry ben je betrokken bij het team en werk je mee aan het proces om de (online) bekendheid te vergroten en nieuwe campagnes te bedenken.

Belangrijkste verantwoordelijkheden

·        Online campagnes. Je bedenkt een strategie voor online campagnes en maakt hierbij gebruik van de social media kanalen.

·        Content. Je bedenkt, schrijft en deelt content op social media.

·        We geven jou de handvatten, maar jij bepaalt hoe succesvol jouw stage is.

 

Ervaring/vaardigheden

Opleiding. We zoeken een student die een HBO opleiding volgt in de richting Communicatie en/of Marketing.

Communicatie vaardigheden. We zoeken een student met uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel de Nederlandse (moedertaal) als de Engelse taal.

Geïnteresseerd in marketing. We zoeken een student die marketing leuk vindt en ervaring heeft met social media.

Werkhouding. We zoeken een proactieve en gedreven student die kritisch durft te zijn.

 

Wat wij bieden

Een fijne werkomgeving, betrokken collega's en een open werksfeer. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen zowel op commercieel als IT gebied. We zijn gevestigd in IJsselstein en makkelijk te bereiken met zowel de auto als openbaarvervoer.

Het team bestaat uit 7 jonge en ambitieuze professionals. We zijn erg trots op onze open en eerlijke cultuur. We moedigen inlevingsvermogen, creativiteit, ondernemerschap en analytische vaardigheden aan.

 

Contact

info@lebelz.nl