Broeken voor heren

De Blue Industry broeken kenmerken zich door het gebruik van subtiele details, verfijnde afwerking en een mooie pasvorm. De broeken worden gemaakt in een ruime variatie aan stoffen en kleuren, waardoor ze bij elke outfit te combineren zijn. De details van de kledingstukken geven net dat beetje extra aan je outfit. De Blue Industry Broeken zijn zowel geschikt voor een complete business look als voor een casual uitstraling. Combineer de broeken met een strak overhemd en een mooi colbert of kies voor een kleurrijke polo en je komt altijd goed voor de dag.

Slim fit broeken

Het broek model die bij de moderne man zeer geliefd is: De slim fit. Dit is een variant op de skinny jeans. De broek is namelijk een wat strakker aansluitende broek bij de bovenbenen en loopt smal af. Bij een skinny zou het strak om de enkels zitten bij de slim fit broeken is het smal maar niet strak. Doordat het niet geheel strak is staan de Slim Fit broeken altijd zeer goed bij de man. Door de hoeveelheid stretch dat een slim fit broek heeft bij Blue Industry zit deze heren broek zeer comfortabel. Het is een voor de hand liggende maar modieuze keuze met veel mogelijkheden.

Heren broeken in verschillende kleuren

De broeken voor heren van Blue Industry komen in verschillende kleuren voor. Zo bestaat de collectie van broeken zowel uit witte als zwarte broeken. Voor ieders wil wat. Een broek is het meest gedragen kledingstuk door mannen en is daarom een must-have in zijn garderobe. Er zijn voldoende opties die perfect passen bij een veelzijdige kledingstijl, zowel street of casual tot iets netter.

Korte broeken voor heren

Shorts voor heren zijn een populair kledingitem in zomercollecties. Het gevolg hiervan is dat er al talloze verschillende varianten gemaakt zijn. Het grote voordeel hiervan is dat je voor elke gelegenheid wel een type korte broek voor heren hebt. Het nadeel kan zijn dat je niet meer weet wat je moet kiezen. Gelukkig vind je hieronder een lijst met uitleg welk soort korte broeken hip en trendy voor de zomer zijn.

Sweat shorts

Sweatstof heeft tal van voordelen. Het is zacht en comfortabel, rekt mee met al je bewegingen en is sterk ademend en heel absorberend. Deze korte broeken voor heren staan bekend om het comfort. De shorts zijn gemaakt van een licht, prettig draagbaar materiaal, waardoor ze ideaal zijn om te dragen in de zomer. Bovendien kun je sweatstof gemakkelijk wassen. Een joggingbroek, maar dan in het kort is altijd een goed idee. Je kunt erin sporten, in slapen, in chillen en natuurlijk lekker casual mee voor de dag komen. Een sweat short voor heren in comfortabele stof is er niet alleen voor tijdens de vrije dagen en vakantie. Je styled hem supermakkelijk ook als een outfit op casual Friday.

Chino shorts

Een chino is een semi-nette broek waar jij je prima mee kan vertonen op de werkvloer. Dit type shorts kun je ook goed dragen tijdens zakelijke of feestelijke gelegenheden. Oók de korte chino versie combineert daarom goed met een overhemd, eventueel een colbert en nette instappers. Ga voor een zakelijke kleur zoals donkerblauw, beige of grijs en zorg ervoor dat de short tot net boven je knie valt. Ze zijn erg veelzijdig, wat het makkelijk maakt om ze te combineren. Chino shorts zijn shorts zonder sportieve elementen als opvallende stiksels of grote opgestikte zakken, en daarmee speciaal geschikt voor de modebewuste man die zich stijlvol en zomers wil kleden.

Denim shorts

Een lange spijkerbroek ligt bij bijna iedere man in de kast, maar ook de korte variant is zeker het proberen waard. Ga je gewoon lekker in het park liggen, dan kun je prima voor denim shorts gaan. Ze ogen net wat meer casual waardoor ze beter te combineren zijn met bijvoorbeeld een spijkerjack (maar dan wel in een andere kleur dan je shorts), trui of overhemd met print. Denim shorts lenen zich beter voor de meer casual look. Net als een normale jeans is ook de korte variant met veel kledingstukken te combineren. Dankzij deze veelzijdigheid én een casual uitstraling die veel mannen aanspreekt is het geen wonder dat het denim short in vrijwel iedere herenkledingkast te vinden is.

Chino broek heren

Chino broeken voor heren zijn populaire mode-items. Vaak wordt de chino gezien als een nette broek, formeler dan de jeans en comfortabeler dan de pantalon. Van stoer rib-corduroy of glad katoen tot geel, groen, zandkleur of zomers wit. De chino is de ideale zomerbroek. Logisch ook want de chino is natuurlijk nog altijd een praktische, eenvoudige en tijdloze broek. Daarom mag de chino niet ontbreken in de kledingkast van de man. Het is een broek die je kunt dragen in je vrije tijd, maar die altijd netter oogt dan een spijkerbroek. En die je bovendien in meer kleuren hebt. Je ziet er sportief en toch gekleed mee uit. Je kunt ‘m dus gerust naar een zakelijke afspraak of op kantoor aan. Je kiest voor een Chino broek als jasje-dasje niet nodig is en een jeans te nonchalant oogt. De Blue Industry chino broek heren kenmerkt zich door het gebruik van subtiele details, verfijnde afwerking en een mooie pasvorm. De chino broek voor heren wordt gemaakt in een ruime variatie aan stoffen en kleuren, waardoor deze bij elke outfit te combineren is. De details van de kledingstukken geven net dat beetje extra aan je outfit.

Heren broek sale

In de Blue Industry sale vind je een ruim assortiment aan artikelen. Daarnaast bieden wij gratis verzending aan op alle online aankopen. Naast broeken voor heren verkopen wij ook shorts in de sale, overhemden voor heren, broeken, truien, shirts, colberts en accessoires. Of je nou naar een feest, bruiloft of andere gelegenheden gaat, bij Blue Industry shop je je complete outfit. Al onze producten zijn voorzien van subtiele details, een mooie pasvorm en hebben een verfijnde afwerking.