Colberts voor heren

Colberts heren

Met een goed jasje kan je alles aan! Het colbert is een los kledingstuk en draag je dus op een katoenen pantalon, chino of jeans. Daarnaast is een blazer vaak strakker gesneden en draag je dus meer getailleerd. Wil je netjes voor de dag komen en tóch je eigen stijl laten zien? Colberts voor heren zijn namelijk in heel veel kleuren en prints verkrijgbaar. Vandaag de dag kan een colbert naast zakelijk, ook goed casual gedragen worden. Blue Industry heeft hierin een ruim assortiment en voor iedereen wat wils.

Casual colberts heren

Een colbert is makkelijk te combineren en mag daarom niet ontbreken in jouw kledingkast. Een casual uitstraling bereik je al snel door de blazer op jeans te dragen of in combinatie met een chino broek. Wil je gaan voor business-casual? Dan draag je een casual colbert voor heren in combinatie met een bijpassend overhemd. Blue Industry heeft mogelijkheden genoeg.

Zomer colbert heren

Tijdens de warme zomerdagen is het fijn om voor een colbert te kiezen die gemaakt is van linnen of katoen. Deze materialen zijn licht en laten een hoop koele lucht door. Hierdoor blijf je ook tijdens de warmere dagen comfortabel. Een ander voordeel van een blazer voor heren is dat je deze makkelijk uit kunt doen. Doordat het materiaal zo licht is, draag je het colbert gemakkelijk over je arm heen.

Feestelijke blazer voor heren

Voor een bruiloft zijn blazers voor heren een stijlvolle musthave, omdat blazers met iedere outfit gecombineerd kunnen worden. Wanneer je kiest voor een blazer met een patroon krijg je vanzelf een feestelijke outfit. Doordat de colbert van Blue Industry in verschillende varianten komt kun je eindeloos combineren.

Slim fit pasvorm

Onze heren colberts hebben een slim fit pasvorm. Deze fit zorgt ervoor dat de colberts netjes getailleerd langs het lichaam heen vallen. In ons assortiment kun je kiezen uit diverse maten, zodat je zeker weet dat het model wat je kiest aansluit bij jouw lichaam.

Colbert heren sale

In onze Blue Industry sale vind je een ruim assortiment aan artikelen voor een mooie prijs. Ook bieden wij gratis verzending bij alle online aankopen. Al onze producten zijn voorzien van subtiele details, een mooie pasvorm en hebben een verfijnde afwerking. Naast colberts voor heren in de sale verkopen wij ook overhemden, broeken, truien, shirts en accessoires. Zo scoor je voordelig je complete outfit voor je feest, bruiloft of andere gelegenheden. Bij Blue Industry hebben we al deze artikelen in onze collectie, zodat jij jouw outfit compleet kunt maken.