VERZENDING EN BEZORGING

 

NU: GRATIS WERELDWIJDE VERZENDING BIJ BESTELLINGEN VAN MEER DAN 200 EURO

Bestel voor 14.00 uur op werkdagen en wij verzenden uw bestelling dezelfde dag nog. U kunt de levertijden per regio hieronder vinden.

 

  • NEDERLAND:                     1-2 WERKDAGEN
  • BELGIË EN DUITSLAND:   1-3 WERKDAGEN
  • ANDERE EUROPA:             5-12 WERKDAGEN
  • BUITEN EUROPA:               5-12 WERKDAGEN

 

Pakketten in Nederland, België en Duitsland worden verzonden met DPD. Buiten deze landen verzenden we met DPD en sturen ze door naar lokale bezorgbedrijven.

 

De post en ons magazijn werken niet tijdens het weekend of op feestdagen. Houd hier rekening mee wanneer u wacht op uw pakket.

 

Neem voor vragen contact met ons op via info@blue-industry.nl

 

 

GOEDEREN RETOURNEREN

 

Retourkosten zijn voor de afzender. Zie instructie over hoe je hieronder kunt terugkeren.

 

In het geval u niet volledig tevreden bent met de door u bestelde goederen, bent u welkom om ze binnen 30 dagen terug te sturen. Houd rekening met verzenddagen binnen uw retour dagen.

Bijgevoegd in uw bestelling vindt u een retourformulier, en binnen Nederland een retourlabel voor DPD. Voeg dit retour formulier toe aan uw retourpakket.

 

Neem contact met ons op via info@blueindustry.nl voor het geval u een verkeerd of beschadigd artikel heeft ontvangen.

 

Houd er rekening mee dat artikelen niet gedragen mogen zijn bij het retourneren en dat alle artikelen moeten worden geretourneerd met alle kaartjes intact. Uw artikelen moeten in de originele verpakking zitten. Dit is natuurlijk niet van toepassing als er een fout is in uw artikel (en).

 

U bent verantwoordelijk voor het retourneren van items, dus bewaar uw retourticket tot uw retour wordt verwerkt. Retourkosten zijn voor de afzender. Als u meerdere items van uw bestelling wilt retourneren, stuurt u ze in 1 pakket terug.

 

Verzend altijd naar het volgende adres (ook genoteerd op uw bijgevoegde retourzending) en noteer uw retournummer:

 

Hartevelt t.a.v. Blue Industry

Molensteijn 8

3454 PT De Meern

Nederland