Verzending en bezorging           

GRATIS VERZENDING VANAF €75,-

Blue Industry werkt samen met DHL. Samen streven wij erna om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.

Besteld u op werkdagen voor 14.00 uur. Dan verzenden wij u bestelling dezelfde dag nog. U kunt de levertijden per regio hieronder vinden.NEDERLAND:   1-3 WERKDAGEN
BELGIË EN DUITSLAND: 1-4 WERKDAGEN
ANDERE LANDEN IN EUROPA:     5-12 WERKDAGEN

Pakketten in Nederland, België en Duitsland worden verzonden met DHL. In alle andere landen binnen Europa zal DHL het pakket doorsturen naar lokale bezorgbedrijven.

DHL en ons magazijn zijn niet actief in het weekend en of op feestdagen. Houd hier rekening mee wanneer u wacht op uw pakket.

Wanneer u na 7 werkdagen uw pakket nog niet ontvangen heeft neem dan contact op via info@blue-industry.com

Uw Blue Industry bestelling wordt door DHL bij u thuis bezorgd, of (indien u hiervoor heeft gekozen tijdens het bestelproces) op een afwijkend adres . Zodra uw pakket verzonden is ontvangt u een e-mail met een Track & Trace code waarmee u de status van de verzending kunt volgen.

Bent u niet aanwezig op het moment dat het pakket wordt aangeboden, dan wordt uw bestelling afgeleverd bij een DHL Pick-up Parcelshop bij u in de buurt, zodat u het daar op een ander gewenst moment zelf kunt ophalen.
Dit kan tot  7 dagen na aflevering, daarna wordt het pakket naar ons teruggestuurd.

Neem voor meer vragen contact met ons op via info@blue-industry.com of bel tijdens kantooruren 030-686 58 63

 

 

 

Retourneren

Mocht u niet tevreden zijn met de bestelde Blue Industry artikelen, dan kunt u deze artikelen retourneren binnen 30 dagen. De kosten voor het retour sturen van artikelen, binnen en buiten Nederland zijn voor uw eigen rekening.

.

1. U stuurt altijd het retourformulier (reeds ontvangen bij uw bestelling) volledig ingevuld mee met uw retourpakket;
2. U stuurt de retourzending binnen 30 dagen na ontvangst van uw Blue Industry bestelling op naar het adres op het retourformulier;
3. Indien wij uw retour in goede orde (met ingevuld retourformulier, ongedragen, met originele labels en zonder beschadigingen, bij voorkeur in originele verpakking) ontvangen, ontvangt u binnen 30 dagen het aankoopbedrag terug op het rekeningnummer waar u de bestelling mee heeft voldaan;
4. Stuur het pakket via het postkantoor retour. U bent zelf verantwoordelijk voor de retour kosten en aansprakelijk voor de aankomst van de retourzending. Wij raden u dan ook aan om uw pakket te retourneren met track & trace en het bewijs van verzending goed te bewaren. Op uw verzendbewijs staat een barcodenummer waarmee het pakket traceerbaar is, zo is het altijd direct te achterhalen waar het pakket zich bevindt. De kosten voor uw retourzending kunnen variëren, afhankelijk van de tarieven van de verzendpartij.

.

.

Het retourneren van artikelen bij onze verkooppunten, shop in shops of Blue Industry brandstores is niet mogelijk.