BLUE INDUSTRY ROTTERDAM

Oude Binnenweg 133b

Ik ben een geboren retaildier, en heb mijn studie helemaal gespecialiseerd op de retail, toen dat allemaal behaald was is mijn carierre begonnen bij Sportshop Chabot.

Na 16 jaar plezier heb ik een stap moeten maken naar de Mode en daar helemaal mijn ding in gevonden, Met de Flagshipstore  State Of Art in Rotterdam Centrum op de Meent een geweldige stap in mijn cariere gemaakt,en ook  heel veel stappen gemaakt binnen het bedrijf en na 5 jaar kwam daar ineens de vraag van Hudson Bay om daar de heren mode als Sales Manager te gaan doen.

.

Bij Hudson's Bay Een Geweldige tijd gehad en heel veel geleerd, en binnen Hudson veel goede dingen bereikt en al snel meer verantwoordelijkheden en daar was het dat ik met het merk Blue Industry in aanraking kwam, Elke week was het sturen op cijfers en gevoel en merkte ik dat Blue Industry het heel goed deed.

Je gaat je verdiepen in het merk en kwaliteit en ziet een nederlands merk met een goede kwaliteit en ontwikkeling op de markt, ik speelde toen al met de gedachte als er een volgende stap gaat komen wil ik een eigen winkel en dit merk moet ik dan erbij hebben.

.

Door mijn ontwikkeling bij Hudson's Bay kwam mijn oud werkgever uit bij mij voor een functie voor het aansturen van winkels als Shopcoah, dus vervolg van mijn cariere was bij State of Art maar in de tussentijd contact genomen met Blue Industry om te kijken hoe het werkte bij het bedrijf, en ik kreeg gelijk een heel goed gevoel bij Lebelz "familie gevoel".

.

En na een jaar bij State of Art te hebben gezeten de knoop doorgehakt! Ik ga voormezelf beginnen met een Blue Industry winkel, Locatie was na een tijdje zoeken eindelijk gevonden De Oude Binnenweg in hartje Rotterdam, tegenover Eendrachtsplein en iconische kunst beeld "Kabouter butplug" omringt door veel leuke winkels, horeca,hotels en bedrijven

Op 1 oktober 2019 begonnen als Outlet en vanaf midden Maart 2020 Gestart met een mooi nieuw verbouwde Concept Store.

Bekijk hier onze nieuwe manier van shoppen: 

Een winkel waar je je direct thuis voelt en dus op je gemak onder het genot van een kop koffie de collectie kan bekijken en passen.

.