Blue Industry is een online kledingmerk voor heren. In de webshop vind je een ruim assortiment aan kleding volgens de laatste trends. Bij Blue Industry kun je terecht voor classy overhemden, kleurrijke t-shirts, een stijlvolle chino broek heren, heren truien, winter jassen en colberts. De items zijn geschikt voor zowel een complete business look als een meer casual uitstraling. Bij Blue Industry shop je jouw complete outfit volgens de laatste trends!

Een stijlvolle outfit van Blue Industry

De webshop van Blue Industry biedt alle items om je garderobe voor het najaar compleet te maken. Je kunt talloze combinaties maken met de kledingstukken uit de nieuwe collectie. Combineer een chique overhemd met een uniek colbert of draag een kleurrijke polo onder een warme sweater. In de webshop vind je unieke, opvallende items, maar ook Blue Industry Basics. De basis van een goede garderobe voor iedere man is natuurlijk beschikken over de juiste basics. Daarom biedt Blue Industry een speciaal assortiment met basis items in de kleuren die iedere man nodig heeft in zijn kast. 

Chino's voor heren van Blue Industry

Chino broek heren

De Blue Industry chino broek heren kenmerkt zich door het gebruik van subtiele details, verfijnde afwerking en een mooie pasvorm. De chino broek heren wordt gemaakt in een ruime variatie aan stoffen en kleuren, waardoor deze bij elke outfit te combineren is. De details van de kledingstukken geven net dat beetje extra aan je outfit. De Blue Industry chino broek heren is zowel geschikt om te combineren bij een complete business look als bij een casual outfit. Combineer de broeken met een strak overhemd en een mooi colbert of kies voor een kleurrijke polo en je komt altijd goed voor de dag. 

Blue Industry Outlet

Bekijk nu ook de Blue Industry Outlet met een ruim assortiment aan stijlvolle items voor een mooie prijs. Zo scoor je voordelig doch stijlvol een complete business look of een casual outfit. Je vindt hier onder andere een chino broek heren voor een leuke prijs.

Bekijk onze collectie chino's voor heren