.

.

.

WINTER 2021 COLLECTIE

 

Blue Industry is een eigentijds Nederlands modelabel, gegrondvest op het ethos van eenvoud met inhoud. We spreken zelfverzekerde mensen aan die oog hebben voor detail en een authentiek standpunt op prijs stellen.

 

Klassiekers geïnspireerd door modern design.

 

De collecties zijn geïnspireerd op het Europese dandyisme en maken actuele stijlen. De nadruk ligt op kwaliteit, aandacht voor detail, comfort en stijl. De collectie van dit seizoen staat in het teken van Europese tailoring en comfort. We wilden dat de ontwerpen een gevoel van jongheid en zorgeloosheid zouden oproepen. Het gebruik van eigentijdse geweven stoffen voor jasjes en blazers geeft de styles van het nieuwe seizoen een mix van raffinement en comfort die je normaal in sportkleding aantreft. We hebben ons ook gericht op kleuren die je zou verwachten te zien tussen het blauwe water en het idyllische landschap van het Italië in de winter. U vindt er moderne zwarte en navy pakken in streepmotief, mooie sportblazers, slanke chino broeken, en klassieke overhemden met korte kraag in bloemen- en dotprints met fijne details.

 

Blue Industry 's benadering van kleding verandert het idee dat vrijetijdskleding alleen op vakantie wordt gedragen en zegt dat je je in feite kunt kleden zoals je wilt leven - uiterst ontspannen.

 .

.

ZOMER 2021 COLLECTIE

.

Elk Blue Industry-ontwerp wordt ondersteund door een nuchter gevoel voor design: eigenwijs, maar niet frivool, goede basisartikelen maar zeker niet saai. Blue Industry positioneert zich tussen casual en formele kleding. Blue Industry is niet trendsettend, maar altijd herkenbaar aan haar eigen handschrift.

 

Ontspannen elegantie en een kleurenpalet van aardetinten, bleke hemelsblauw en zongebleekte vakantiekleuren doordringen de sfeer van de lente/zomer ’21 collectie.

 

Lichtgewicht zomerstoffen, waaronder Lounge Jersey, biologisch katoen en 100% linnen, bieden gracieus bewegingsvrijheid en geven comfort wear een nieuwe dimensie in een nieuw tijdperk.

 

Het beeld van strak in pak bestaat niet meer, de broek is losser en de taille met trekkoord heeft de overhand, omdat de drager het comfort op de eerste plaats zet. Dat betekent uiteraard niet dat je er niet verzorgd uit kan zien.

 

Een paar vrolijke bloemenprints worden toegepast op overhemden, polo’s en korte broeken, die overal positiviteit brengen.

 

Een scala aan kleuren, texturen en stoffen, de nieuwste Blue Industry-collectie is geïnspireerd op een veranderende maatschappij, waar we op andere plekken en manieren werken. 

.

.

.

.

.

.

.

.

WINTER 2020 COLLECTIE

.

.

.

.

.

Kleding maakt wel degelijk de man. Een outfit kan u passen, goed zitten, maar past het ook écht bij u?

Blue Industry onderscheidt zich met een geheel eigen handschrift, uitgekiende ontwerpen en een perfecte pasvorm.

Op deze site wil Blue Industry tonen wat ons inspireert, waar wij enthousiast van worden en wat ons dag na dag de drive geeft om de mooiste collecties te creëren.

Het nieuwe mode seizoen staat voor de deur. Het label combineert dit seizoen haar strakke signatuur met verschillende nonchalante prints.

Naast een onmiskenbaar oog voor detail en een grote variatie in mooie kwaliteiten maakt Blue Industry ook een statement met nieuwe modekleuren. De kleuren van Blue Industry zijn actuele wintertinten en originele combinaties.

In een tijd waarin American sportswear het modelandschap domineert, combineert Blue Industry casual chique met deze sportwear.

Nog steeds vormen colberts en shirts de kern van de Blue Industry Story en daar zijn we erg trots op.

Een aantal kleuren springen er uit. Vooral een warme, levendige kleur geel valt op in de collectie. Naast de geijkte navy en army tinten wordt de collectie gekenmerkt met deze kleur rood en bordeaux in het typische Blue Industry handschrift. Een statement wordt gemaakt met subtiele fluor kleuren.

Kortom: een uitgebalanceerd en makkelijk te combineren kleurenpalet.

.

.

.

.

.

.

.

Blue Industry brandstore

Rotterdam

 

Bent u in Rotterdam dan móet u echt een bezoek brengen aan onze Blue Industry brandstore. In deze store treft u namelijk onze volledige Blue Industry collectie aan. 

Ons  enthousiaste team laat u graag de nieuwste trends en ontwikkelingen zien en wil niets liever dan u een member maken van The Blue Story.

.

.