.

.

.

.

.

.

Kleding maakt wel degelijk de man. Een outfit kan u passen, goed zitten, maar past het ook écht bij u?

Blue Industry onderscheidt zich met een geheel eigen handschrift, uitgekiende ontwerpen en een perfecte pasvorm.

Op deze site wil Blue Industry tonen wat ons inspireert, waar wij enthousiast van worden en wat ons dag na dag de drive geeft om de mooiste collecties te creëren.

Het nieuwe mode seizoen staat voor de deur. Het label combineert dit seizoen haar strakke signatuur met verschillende nonchalante prints.

Naast een onmiskenbaar oog voor detail en een grote variatie in mooie kwaliteiten maakt Blue Industry ook een statement met nieuwe modekleuren. De kleuren van Blue Industry zijn actuele wintertinten en originele combinaties.

In een tijd waarin American sportswear het modelandschap domineert, combineert Blue Industry casual chique met deze sportwear.

Nog steeds vormen colberts en shirts de kern van de Blue Industry Story en daar zijn we erg trots op.

Een aantal kleuren springen er uit. Vooral een warme, levendige kleur geel valt op in de collectie. Naast de geijkte navy en army tinten wordt de collectie gekenmerkt met deze kleur rood en bordeaux in het typische Blue Industry handschrift. Een statement wordt gemaakt met subtiele fluor kleuren en 3m print als signing.

Kortom: een uitgebalanceerd en makkelijk te combineren kleurenpalet.

.

.


.

.

.

.

.

.

.

.

Blue Industry brandstore

Rotterdam

 

Bent u in Rotterdam dan móet u echt een bezoek brengen aan onze Blue Industry brandstore. In deze store treft u namelijk onze volledige Blue Industry collectie aan. 

Ons  enthousiaste team laat u graag de nieuwste trends en ontwikkelingen zien en wil niets liever dan u een member maken van The Blue Story.

.

.