Als er één kledingstuk is dat we in elk seizoen terugzien, dan is het wel de jas. Wanneer de temperatuur stijgt dan zien we overal de leren jassen, de bomberjacks en de overshirts op straat verschijnen. Na de zomer maken deze jassen weer plaats voor mantels gemaakt van wol en warme, gewatteerde jassen. Blue Industry bied je elk seizoen opnieuw een stijlvolle herenjassencollectie. In dit artikel vertellen we welke verschillende herenjassen er zijn en waar je op kunt letten bij het aankopen van een jas.

Wat kenmerkt de jassen van Blue Industry?

Elk seizoen brengt ook weer een nieuw modeseizoen. Op de webshop van Blue Industry gaan we daarin mee met jassen waar wij enthousiast van worden: jassen die zich onderscheiden dankzij een geheel eigen handschrift en een perfecte pasvorm. Blue Industry zomerjassen voor heren zijn gemaakt van lichte materialen waardoor je jas comfortabel aanvoelt bij warmere temperaturen. Winterjassen zijn gemaakt van huidvriendelijke materialen als wol of een wol-mix, waardoor de jas licht draagt maar je toch goed warm houdt.

Welke soorten jassen zijn er?

Tegenwoordig zijn er ook in herenjassen collecties ontzettend veel kleuren en stijlen om uit te kiezen. Je zou er haast keuzestress door krijgen. Daarom helpen we je graag een handje mee bij het kiezen van een jas die past bij je figuur en kledingstijl. Wil je graag kiezen voor een jas met een klassieke of elegante stijl? Dan kun je bijvoorbeeld kijken naar een trenchcoat. Deze jas leent zich goed voor de combinatie met een nette pantalon en leren herenschoenen. Voor een sportievere, meer casual stijl raden we je aan om naar een bomberjack of een overshirt te kijken. Dit soort jassen kunnen prima gedragen worden in combinatie met een stoere chino broek en een set sneakers.

Jassen voor heren

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een jas?

Kleding maakt de man. Dat weten we bij Blue Industry heel goed. Juist daarom is het belangrijk om voor een jas te kiezen die wat stijl, maat en vorm betreft goed bij je past. Niet alleen omdat de stijl van de jas jouw persoonlijke smaak benadrukt, maar vooral omdat een ‘fout’ gekozen jas dit niet doet. De juiste maat en een model jas dat past bij jouw lichaamsbouw zorgt ervoor dat je jassen draagt die je flatteren: jassen waarin je gezien mag worden. Bij het kiezen van een jas is het dus goed om vooral aandacht te besteden aan wat past bij je eigen figuur en persoonlijkheid. Daarmee kies je een jas die je graag draagt en waar je goed mee voor de dag komt.

Bekijk onze collectie jassen voor heren