Gratis verzending

Voor 15.00 besteld = vandaag verzonden

30 dagen retourrecht

Kun je niet wachten om nieuwe items voor je garderobe te kopen en zou je graag een van de zwarte jassen bestellen die onze collectie rijk is? Bij Blue Industry stellen we je zeker niet teleur! Ieder seizoen laten wij ons inspireren door de nieuwste trends, maar houden we ons eigen handschrift aan. Dat zie je terug in de strakke pasvorm, sportieve details en kwalitatieve afwerking van onze jassen. Als je ervoor kiest om een van onze zwarte jassen te kopen dan heb je een jas die eindeloos gecombineerd kan blijven.

Een van onze zwarte jassen bestellen als basis voor je garderobe

Wij zijn ons ervan bewust dat kleding wel degelijk de man maakt. Voor iedere collectie halen we inspiratie uit de wereld om ons heen – een veranderende maatschappij, opvallende reisbestemmingen of nieuwe manieren van werken. Onze filosofie verandert echter niet. Wij zijn ervan overtuigd dat een stijlvolle garderobe opgebouwd wordt met goede basisitems. Onze jassencollectie heeft dan ook altijd meerdere zwarte jassen die je kunt kopen, zodat je altijd een model kunt bestellen dat perfect bij je huidige garderobe past. Draag een zwart jack over een luchtig T-shirt in de warmere maanden of kies voor een warme overjas. Keuze is er volop!

Direct zwarte jassen kopen in onze webshop

Naast dat je de zwarte jassen uit de collectie in onze webshop kunt bestellen, hebben wij ook verschillende verkooppunten door heel Nederland waar je onze jassen kunt kopen. Ideaal wanneer je wilt kijken of het model wel écht bij je past. Heb je vragen naar aanleiding van je bestelling of ben je benieuwd wanneer de zwarte jassen of blauwe jacks weer op voorraad komen om te bestellen? Wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op! Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@blue-industry.com. Wij zijn je graag van dienst.