Gratis verzending

Voor 15.00 besteld = vandaag verzonden

30 dagen retourrecht

Navy colberts zijn een klassieke keuze en bij Blue Industry kun je deze bestellen! Kleurassociaties zijn ontzettend belangrijk in de garderobe van een man. Door het kopen en dragen van colberts in ‘navy blue’ draag je autoriteit, belang en kracht uit. Daarom zien wij dit kledingstuk als een onmisbaar item in de garderobe van de man die stijlvol gekleed door het leven wenst te gaan.

Kom goed voor de dag door een van onze navy colberts te bestellen

Ieder seizoen, en dus ook iedere collectie, laten wij ons inspireren door allerlei elementen. Zo blijft onze collectie fris en verrassend, maar behoudt deze altijd onze eigen unieke handtekening. We wisselen bijvoorbeeld regelmatig met de materiaalkeuze voor de collectie met colberts waardoor je iedere paar maanden andere navy items kunt bestellen. Tijdens warmere maanden leunen we meer naar het ontwerp van katoenen colberts voor je om te kopen, waarbij we navy blue dan verwisselen voor lichtere aardetinten. Beige colberts zijn bijvoorbeeld erg gewild tijdens de zomer!

De makkelijkste manier om een van de navy colberts te kopen

Blue Industry heeft verschillende verkooppunten door de hele Benelux. Maar wij begrijpen dat gemak ook erg belangrijk is! Daarom is het mogelijk om de navy colberts uit onze collectie eenvoudig online te bestellen. Plaats je voor 15.00 uur je bestelling om jouw Blue Story te starten? Dan verzenden we je items vandaag nog. Voor vragen wend je jezelf tot info@blue-industry.com of het contactformulier. Dan helpen we je gauw verder bij vragen over het kopen van onze navy colberts.