Gratis verzending

Voor 15.00 besteld = vandaag verzonden

30 dagen retourrecht

De katoenen colberts uit onze collectie zijn elegant dankzij de perfecte pasvorm. Daarnaast is katoen een heerlijke, luchtige stof waardoor een katoenen colbert zeer geschikt is om te dragen tijdens warmer weer. Het robuuste materiaal blijft wasbeurt na wasbeurt mooi en behoudt zijn model. Besluit je om een van onze katoenen colberts te kopen? Dan heb je hier lang plezier van!

In welke kleuren zijn de katoenen colberts allemaal verkrijgbaar?

Bij Blue Industry ontwerpen we onze collecties op basis van het seizoen en de maatschappij om ons heen. Waar hebben we behoefte aan en hoe verandert onze maatschappij? Dit zijn elementen die je terugziet in de collectie! De katoenen colberts zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder:

Daarnaast hebben we niet enkel katoenen colberts, maar vind je bij ons ook diverse polyester colberts in de collectie.

Bestel vandaag en krijg je colbert snel thuisgestuurd

Heb je snel een colbert nodig en is je oog gevallen op een van onze katoenen colberts? Wat een goede keuze! Plaats jouw bestelling voor 15.00 uur, dan verzenden wij het pakket vandaag nog. Mocht het colbert onverhoopt niet passen, dan heb je 30 dagen om het retour te sturen. Indien er vragen zijn over je bestelling, de voorraad of het retourproces, neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@blue-industry.com of vul het contactformulier in.