Gratis verzending

Voor 15.00 besteld = vandaag verzonden

30 dagen retourrecht

De groene T-shirts in de collectie van Blue Industry zijn sportief, stijlvol en gemaakt van kwaliteitsvolle materialen! Gaat jouw voorkeur uit naar een katoenpolyster T-shirt met een borstzak of heb je liever een effen kleur T-shirt gemaakt van viscose? Beide zijn mogelijk als je een van de T-shirts van Blue Industry bestelt.

Onze groene T-shirts zijn geschikt voor iedere outfit

Het ontwerp van de groene T-shirts baseren we iedere collectie weer op andere elementen. De seizoenen zijn een grote inspiratiebron, waar we de materiaal- en kleurkeuze dan ook grotendeels op inspireren. Onze collectie weerspiegelt de veranderende maatschappij, maar brengt toch positiviteit waar mogelijk. Ben je op zoek naar meer geklede vrijetijdskleding dan onze groene T-shirts? Bekijk dan ons assortiment met groene polo’s of combineer je T-shirt met een katoenen colbert.

Kies je favorieten uit in de collectie!

Als je nieuwe T-shirts nodig hebt, bekijk dan snel de beschikbare modellen in onze collectie. Heb je een aantal leuke kledingstukken gevonden? Bestel deze dan voor 15.00 uur, dan verzenden wij het pakket dezelfde dag nog! Op deze manier heb je de groene T-shirts snel in huis. Heb je vragen over je bestelling? Stuur een e-mail naar info@blue-industry.com of vul het contactformulier in. Wij zijn je graag van dienst.