Gratis verzending

Voor 15.00 besteld = vandaag verzonden

30 dagen retourrecht

Kun je niet wachten om een van de groene jassen uit onze collectie te bestellen? Dat begrijpen we! Ieder seizoen doen wij ons uiterste best om unieke items te produceren die perfect binnen de basisgarderobe passen. Blue Industry staat gelijk aan kwalitatieve items in diverse kleuren en pasvormen die allemaal met elkaar te combineren zijn. De groene jassen die je bij ons kunt kopen zijn daar geen uitzondering op!

In de collectie kun je meerdere groene jassen bestellen

De groene jassen die je bij ons kunt bestellen zijn allemaal voorzien van onze unieke handtekening. Deze unieke handtekening zie je terug in de karakteristieke stiksels en de gedetailleerde ritsen, maar ook in het gebruik van natuurlijke kleuren die allemaal bij elkaar passen. Draag een van de groene jassen die je bij ons kunt kopen bijvoorbeeld over een bruine trui en versterk de twee aardkleuren met elkaar. De jassen van Blue Industry zijn niet alleen in verschillende groene tinten te kopen, maar er zijn ook verschillende zwarte en blauwe jassen beschikbaar.

Krijg de groene jassen die je bij ons kunt kopen snel thuisgestuurd

Start jouw Blue Story vandaag nog door een van de groene jassen uit onze collectie te bestellen. Bestellingen voor 15.00 uur versturen wij doorgaans dezelfde dag nog. Heb je vragen over je bestelling? Of wil je weten wanneer een specifieke jas uit de collectie weer op voorraad is? Stuur een e-mail naar info@blue-industry.com of vul het contactformulier in. Wij kijken het graag voor je na!