Gratis verzending

Voor 15.00 besteld = vandaag verzonden

30 dagen retourrecht

Met de groene jacks uit onze collectie heb je een onmisbaar item aan je garderobe toegevoegd! De natuurlijke kleuren van de jacks staan goed bij vrijwel alle kleuren, prints en motieven. In ieder kledingstuk herken je ons unieke handschrift aan de hand van de fijne details en typische ritsen.

Heb het in ieder seizoen heerlijk warm met onze groene jacks

De groene jacks uit onze collectie zijn eigenlijk de korte variant van de groene jassen. Een jack wordt vaker gedragen in de lente of de zomer, omdat ze gemaakt zijn van koelere en lichtere stoffen. Ook bij Blue Industry houden we hier tijdens de ontwerpfase van de collectie rekening mee. Je zult merken dat onze collectie met jacks geïnspireerd is door American sportswear, maar dan met een business-tintje. Vind je de groene jacks er net iets te casual uitzien? Dan hebben wij ook verschillende blauwe overshirts in de collectie – deze zijn perfect voor de tussenseizoenen en hebben een iets zakelijkere uitstraling!

Bestel je favoriete jack direct in de webshop

Heb je snel een nieuw jack nodig? Vertrouw dan op de service van Blue Industry. Als je voor 15.00 uur een van de groene jacks bestelt, dan zorgen wij ervoor dat we het pakket dezelfde dag nog versturen. Afhankelijk van de pakketbezorging heb je jouw nieuwe jack dus snel in huis! Heb je vragen over je bestelling? Wij staan klaar via het contactformulier of info@blue-industry.com.