Volgens de wet zijn wij verplicht de volgende tekst op onze pagina op te nemen. Ondanks dat de tekst wellicht wat verwarrend is willen wij je ervan verzekeren dat deze tekst niets af doet aan ons retourbeleid: je hebt nog steeds 30 dagen de tijd om je bestelling te retourneren. Voor een beroep op deze extra regeling gelden wel aanvullende eisen. Deze kun je hier lezen.

Retourkosten zijn voor de afzender. Zie instructie over hoe je hieronder kunt terugkeren.

In het geval u niet volledig tevreden bent met de door u bestelde goederen, bent u welkom om ze binnen 30 dagen terug te sturen. Houd rekening met verzenddagen binnen uw retour dagen.

 

Bijgevoegd in uw bestelling vindt u een sticker met het retouradres, plak dit etiket op uw retourpakket.

Neem contact met ons op via info@blue-industry.com voor het geval u een verkeerd of beschadigd artikel heeft ontvangen.

Houd er rekening mee dat artikelen niet gedragen mogen zijn bij het retourneren en dat alle artikelen moeten worden geretourneerd met alle kaartjes intact. Uw artikelen moeten in de originele verpakking zitten. Dit is natuurlijk niet van toepassing als er een fout is in uw artikel (en).

U bent verantwoordelijk voor het retourneren van items, dus bewaar uw retourticket tot uw retour wordt verwerkt. Retourkosten zijn voor de afzender. Als u meerdere items van uw bestelling wilt retourneren, stuurt u ze in 1 pakket terug.

Verzend altijd naar het volgende adres (ook genoteerd op uw bijgevoegde retourzending) en noteer uw retournummer:

Hartevelt t.a.v. Blue Industry

Molensteijn 8

3454 PT De Meern

Nederland

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.