Gratis verzending

Voor 15.00 besteld = vandaag verzonden

30 dagen retourrecht

De groene gilets uit de collectie van Blue Industry hebben stuk voor stuk een nauwsluitende pasvorm, zodat deze soepel om het lichaam heenvallen. Dankzij de verfijnde detaillering en prachtige contrasten kom je op ieder moment goed voor de dag!

Maak een driedelig pak compleet met de groene gilets uit de collectie

Het gilet is het belangrijkste onderdeel van een driedelig pak! Dit is hét verschil tussen een business casual outfit en een zakelijke uitstraling. Draag het gilet over je overhemd voor een mooi silhouet, zelfs als je het colbert uitdoet. Naast de groene gilets zijn er uiteraard ook nog andere kleuren beschikbaar in de collectie. Denk hierbij onder andere aan blauwe gilets en klassieke modellen in het grijs. Het mooist is het wanneer het gilet past bij de rest van je pak of juist een contrasterende kleur betreft. Combineer een grijze broek met bijpassend colbert bijvoorbeeld met een van de groene gilets van Blue Industry voor een speelse combinatie!

Bestel al je business casual items in onze webshop

Van de groene gilets tot warme zwarte jassen voor over een driedelig pak, wij hebben het allemaal voorradig. Bestel voor 15.00 uur je favoriete business casual items, dan zorgen wij dat ze dezelfde dag nog op de bus gaan. Past het groene gilet onverhoopt niet? Stuur het dan binnen 30 dagen naar ons terug! Voor vragen zijn wij uiteraard bereikbaar. Stuur een e-mail naar info@blue-industry.com of vul het contactformulier in.