Gratis verzending

Voor 15.00 besteld = vandaag verzonden

30 dagen retourrecht

Met een van de groene colberts uit onze collectie kom je altijd goed voor de dag! Hoewel het geen voor de hand liggende kleur is voor een pak of zakelijke outfit, zien we het steeds vaker terugkomen. Zo wordt de kleur groen wel geassocieerd met balans, veiligheid en voorspoed – allemaal associaties die je wellicht graag bij je relaties wilt oproepen!

Een zakelijk detail dankzij een van onze groene colberts

Door een van de groene colberts van Blue Industry te dragen, wordt een casual outfit snel geschikt voor een zakelijk moment. In de kledingkast van de business casual-man mag dit must-have item zeker niet ontbreken. Draag het colbert over een overhemd of juist over een T-shirt. Het is allemaal mogelijk! Uiteraard hebben wij nog veel meer kleuren colberts in de collectie, naast onze groene variant. Denk hierbij onder andere aan:

Beslis welke pasvorm het best bij jouw lichaam past

Iedere collectie bevat een reeks met colberts met verschillende pasvormen. Welke sluit het best bij jouw lichaam aan? Bestel je favoriete model eenvoudig in de webshop. Plaats je voor 15.00 uur een bestelling? Dan verzenden wij je bestelling dezelfde dag nog! Als je vragen hebt, zijn wij uiteraard beschikbaar. Stuur een e-mail naar info@blue-industry.com of vul het contactformulier in.