Gratis verzending

Voor 15.00 besteld = vandaag verzonden

30 dagen retourrecht

Wil je graag grijze broeken bestellen? Dat is een ontzettend goede keuze! Het kopen van grijze broeken raden wij ieder seizoen aan, omdat deze onmisbaar zijn in de kledingkast. Bij Blue Industry ontwerpen we collecties die bol staan van goede basisitems. Kleren maken namelijk de man, maar dat hoeft niet te betekenen dat je klerenkast uit moet puilen. Met een goede basis je een heel eind.

Hoe draag je de grijze broeken die je bij ons kunt bestellen?

In onze collectie vind je regelmatig grijze broeken om te kopen. Dat is niet zo verwonderlijk! Grijs is een kleur die altijd in de mode blijft en bovendien goed te combineren is met andere kleuren en uitbundige prints. De grijze broeken die je bij ons kunt bestellen zijn ideaal om te stylen met een blauw gilet. Een gilet geeft namelijk een prachtig silhouet, mits de pasvorm goed aansluit op jouw lichaam! Mocht je liever een andere kleur broeken kopen dan de grijze modellen, dan hebben we ook nog onder andere zwarte, groene en beige broeken in de collectie.

Ontvang jouw nieuwe broeken snel na aankoop

Heb je al een van de grijze broeken op het oog om te bestellen? Wacht dan niet langer! Plaats voor 15.00 uur een bestelling, dan verzenden wij de nieuwe broeken doorgaans dezelfde dag. Ideaal wanneer je snel een nieuwe broek nodig hebt. Mochten de grijze broeken niet passen, dan stuur je ze gewoon terug en kun je een van de andere modellen kopen. Heb je nog vragen? Dan staan wij voor je klaar! Stuur een e-mail naar info@blue-industry.com of vul het contactformulier in.