Gratis verzending

Voor 15.00 besteld = vandaag verzonden

30 dagen retourrecht

Kun je niet wachten om gestreepte truien te bestellen? Heel begrijpelijk! De gestreepte trui is een echte klassieker die je eindeloos blijft combineren. Daarom zorgen wij er ieder seizoen voor dat we verschillende gestreepte truien beschikbaar hebben om te kopen. Van een strakke pasvorm voor boven een chino tot een iets losser model dat goed staat bij een korte broek; we hebben het allemaal in de collectie!

Mooie gestreepte truien bestellen voor jouw garderobe

Gestreepte truien zijn echte basisitems voor in je kledingkast en dus zeker de moeite waard om te kopen! Bij Blue Industry weten we dat kleren de man maken, maar zijn we ons er ook van bewust dat enkele basisitems genoeg zijn om altijd stijlvol voor de dag te komen. Het bestellen van gestreepte truien en grijze broeken is al een goede eerste stap! Strepen zien we namelijk ieder seizoen terugkomen in de truiencollectie vanwege het klassieke, nautische gevoel. Combineer de gestreepte truien die je bij ons kunt kopen bijvoorbeeld met een blauw overshirt op de koudere dagen.

Wees de trends voor door nu gestreepte truien te kopen

Wil je helemaal voorbereid zijn op het komende seizoen? Wacht dan niet te lang met het bestellen van je nieuwe kleding, zoals een van onze gestreepte truien. Bestellingen die voor 15.00 uur geplaatst zijn, worden doorgaans dezelfde dag nog verzonden. Ideaal wanneer het weer onverwacht omslaat! Heb je vragen over je bestelling of het kopen van onze kleding? Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@blue-industry.com. Wij helpen je graag.