Gratis verzending

Voor 15.00 besteld = vandaag verzonden

30 dagen retourrecht

De blauwe jassen die je bij Blue Industry kunt bestellen zijn klassiek met een sportief randje. Wij deinen niet te veel mee op de trends. Als je ervoor kiest om een van onze blauwe jassen te kopen dan kun je deze meerdere seizoenen dragen. Onze strakke signatuur is de rode draad door de hele collectie. Wij geloven namelijk dat je met een aantal kwalitatieve items altijd stijlvol voor de dag komt.

Stijlvolle blauwe jassen bestellen voor ieder seizoen

Wij zijn trots op onze ‘Blue Story’! De fijne details en de typische ritsen op de blauwe jassen die je bij ons kunt kopen zijn hier een goed voorbeeld van. Door de subtiele afwerking zijn de jassen geschikt voor ieder moment. Onze blauwe jacks zijn bijvoorbeeld heerlijk in de tussenmaanden, als het ’s ochtends nog wat fris is maar het in de loop van de dag heerlijk opwarmt. Naast de lange blauwe jassen die je bij ons kunt kopen, heb je ook de mogelijkheid om een fijne Blue Industry bodywarmer bij ons te bestellen. Ideaal voor een buitenactiviteit waarbij je nog steeds goed voor de dag wilt komen.

Blauwe jassen kopen – dat maken wij eenvoudig

Wil je een van de blauwe jassen uit onze jassencollectie bestellen? Wij maken het graag eenvoudig voor je! Plaats de blauwe jas of groene jassen die je wilt kopen in het winkelmandje en reken af met de gewenste betaalmethode. Plaatst je de bestelling voor 15.00 uur? Dan verzenden wij de kledingstukken vaak dezelfde dag nog! Heb je vragen over jouw bestelling? Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@blue-industry.com. Wij helpen je graag verder!