Blue Industry al gespot op tv? Ook dit seizoen kleden wij met trots een aantal bekende gezichten op de Nederlandse tv. Waaronder Paul de Leeuw, Ron Brandsteder in het programma The Bachelor, de weermannen van RTL en de verslaggevers van Studio Sport.

 

Kleding Paul de Leeuw

 

Wat blij zijn wij In het BNNVARA-programma Busje Komt Zo trekt Paul de Leeuw door Nederland met een grote touringcar. Van september tot en met december Gaat Paul het hele land door om bij mensen op bezoek te gaan. Wat draagt Paul de Leeuw niet van ons? Eigenlijk draagt hij van alles, van trui tot polo van colbert tot overshirt. Blij zijn wij met de kledingstijl van Paul de Leeuw.

 

Kleding weerman RTL

 

Vaak zie je vooral onze colberts terug bij de weermannen op RTL. Vaak met een leuke knipoog die past bij de presenator in de vorm van een pochette of een shirt. Los van ons pinnetje op het revers met ons logo valt het niet te herkennen. Ze dragen namelijk geen logo carriers. Wel is duidelijk te zien op de aftiteling als een verslaggever bij RTL onze kleding heeft gedragen tijdens de uitzending.

 

Kleding Wilfred Genee bij VI

 

Ook dit seizoen zit Wilfred Genee aan tafel bij VI vandaag in onze kleding. VI is een voetbalpraatprogramma van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp. Dagelijks bespreekt het VI-trio zaken die Nederland die dag bezighoudt. Herkenbaar zijn de colberts van Wilfred Genee welke hij graag met een wit overhemd. Een logo pin in het revers met een pochette in borstzak verraden dat het om een Blue Industry colbert gaat. Bij de echtoplettende kijker zijn de chino’s van onze 24/7 stretch collectie al opgemerkt. Bij hoge uitzondering draagt Wilfred Genee graag de basis polo ons.

 

Kleding Tijl Beckand

 

Het perfecte plaatje, een programma bij RTL waarin acht bekende Nederlanders met een passie voor fotografie de strijd met elkaar aangaan. Onder leiding van de mede door ons geklede presentator Tijl Beckand strijden ze voor het mooiste plaatje. Voor Tijl Beckand zijn wij een ideaal merk omdat wij veel werken met basics zónder logo.

 

Kleding Henry Schut

 

Henry Schut, sportjournalist en presentator van NOS Studio Sport loopt regelmatig in kleding van Blue Industry. Duidelijk herkenbaar aan onze pin met logo op het revers.Ideaal voor zijn spotieve bouw zijn onze sneaker suits. Een kostuum met een rekbare stof waarvan je de broek in een andere maat kan bestellen dan het colbert. Henry Schut heeft sportieve bouw, waardoor onze 24/7 stretch kwaliteiten hem goed staan.

Ons lounge jersey shirt is ideaal voor Henry Schut. Een travel shirt wat je niet hoeft te strijken, altijd mee rekt en nooit kreukt.

 

Kleding Jochem van Gelder

 

Op RTL 5 kleden we met plezier Jochem van Gelder bij  ‘De Alarmcentrale: Pech Onderweg’. Jochem kijkt mee met het werk van maar liefst zeventien verschillende wegenwachten. Het programma is elke werkdag om 22.00 uur op tv.

 

Het perfect plaatje kan je natuurlijk alleen maar maken wanneer je in een perfecte houding kan staan. De kleding van Blue Industry is niet alleen stijlvol maar ook comfortabel zodat elke houding mogelijk is. Daarom gaat Jochem van Gelder deze uitdaging aan in kleding van Blue Industry zodat hij elke opdracht in stijl aan kan.

 

Ten Hag bij Manchester United

 

Gespot; Erik Ten Hag gekleed in een kostuum van Blue Industry bij de persconferentie en benoeming van zijn nieuwe functie bij Manchester United. Het travel suit past goed bij zijn functie. Een nette pantalon met een sportieve pasvorm en trekkoord. Erg trots waren wij dat de coach van Manchester United ons travel suit draagt.

Spotted; Erik Ten Hag dressed in a Blue Industry suit at the press conference and appointment of his new position at Manchester United.

Andy van der Meijde bij Veronica Offside en ‘Bij Andy in de Auto’

Een uitgesproken persoonlijkheid met het hart op de tong en een grote dosis humor. Zo kunnen we Andy het beste omschrijven. Als tafelgast zit hij bij Veronica Offside en mijn zijn Youtibe kanalaal bij Andy in de Auto heeft hij wekelijks spraakmakende gasten in zijn auto. Eigenlijk draagt Andy van alles, van hoodies, shirtspolo’s tot T-shirts. Zie je hem in een overhemd op tv? Dan kun je die zeker op onze site vinden.   

 

Patrick Lodiers bij Tafkal  te zien op Videoland

Fans van De Lama's kunnen hun hart ophalen. Ruben Nicolai, Tijl Beckand, Patrick Lodiers, Jeroen van Koningsbrugge en Ruben van der Meer, die nu optreden onder de naam TAFKAL (the artists formerly known as Lama's), hebben weer hun lolbroeken aangetrokken. Onze print shirts met bloemen en felle kleuren zijn hem bijna letterlijk op het lijf geschreven.

 

Rob Scheepers bij Veronica Offside

Rob Scheepers  is een Nederland tonprater, stand-upcomedian en columnist. Sinds 2015 maakt hij als cabaretier deel uit van Paddoem Patsss, de onelinershow van  BNN. En nu als afsluiter te zien bij Veronica Offside met zijn altijd scherpe oneliners. Gekleed in shirt, gilet en colberts van Blue Industry.

 

Luuk Ikink

Al jaren draagt Luuk Ikink trouw onze kleding. Meestal een dun truitje onder een colbert. Maar altijd in zijn eigen stijl gekleed.