Onze pakken hebben een groot verschil gemaakt in het leven van veel van onze klanten. Het is een universeel begrip dat een man er op zijn best uitziet in een goed passend pak. De Blue Industry 24/7-paklijn heeft eindelijk gezorgd voor die mooie look voor de moderne mannen. 

Verhoudingen zijn alles bij het dragen van een pak en een precieze pasvorm is essentieel. Zorg ervoor dat de schouders van je jasje goed passen, zonder plooien of overhangende stof. De mouwen van je jasje moeten ter hoogte van je pols komen. Uw taille moet lichtjes gekrompen zijn en je moet uw vuist tussen uw jasje en hemd kunnen steken met het bovenste knoopje dicht. Wij willen onze pantalons zonder plooien, zodat de onderkant de bovenkant van onze schoenen niet raken.

Nu we dat uit de weg hebben geruimd, volgen hier enkele manieren om een pak casual te dragen.

 

Met een T-shirt

De T-shirt-met-pak look is het meest riskant, maar levert het meeste op. Doe het goed en je ziet er behoorlijk hip uit. Kies een T-shirt van hoge kwaliteit dat contrasteert met de kleur van uw colbert. Combineer deze look met nette en eenvoudige sneakers of loafers om de casual houding van deze outfit te benadrukken.

 

Met een Polo

Een polo bij een pak is een meer vergevingsgezinde casual suitelook dankzij de aanwezigheid van een kraag. Net als bij het pak zelf, moet je ervoor zorgen dat uw polo getailleerd is en niet te strak zit. Kies een polokleur die voldoende contrasteert met uw pak. Houd ook de schoenkeuze casual, zodat uw schoenen niet te veel opvallen.

WINKELEN POLO'S EN T-SHIRTS

 

 

Met een alledaags shirt

Als je nog maar net begonnen bent met de casual suitelook, begin dan met een van onze 24/4 stretch Shirts. Het is een foolproof outfit die uiterst veelzijdig is.

SHOP ALLEDAAGSE OVERHEMDEN

 

Met een hoodie of katoenen trui

Als je een sterk contrast wilt tussen casual en gekleed, doe dan een hoodie of katoenen trui aan en draag er een pak bij. Dit is een gedurfde stijlzet. Draag het met vertrouwen. Hier kun je sportievere sneakers dragen. De sleutel is dat je ontegenzeggelijk en onberispelijk casual gaat met alles behalve het pak.

WINKELEN KATOENEN TRUIEN