Waarom de (getipte) polo de ster van je lente/zomer garderobe is

 Als je een favoriet in basis polo's hebt, wil je onze getipte polo misschien eens proberen. Iedereen, van punkers tot tennissers, is enthousiast over de stijl van zijn kenmerkende polo, met strepen aan het uiteinde van de kraag en de mouwen, die een subtiele flair toevoegen aan de conventionele polo.

Die van ons is er in veel verschillende kleuren zoals wit, lichtblauw, rood en navy en werkt goed als je een casual look wilt opleuken. Soms is een T-shirt gewoon te gewoon, en is een button up misschien meer dan je wilt; met de basis polo val je op zonder al te veel poespas.

Nogmaals, de sleutel tot het dragen van een basis, of effen, poloshirt is de juiste pasvorm. De mouwen moeten tot halverwege de biceps reiken en het lichaam moet strak zijn zonder te strak te zitten. 

Zoals een klant recensie schreef: "Ik ben 1,85 m en weeg 80 kg. Ik heb een blauwe Blue Industry M24 Polo maat M gekocht. De pasvorm is perfect, inclusief de schouders en de armlengte (laat de biceps zien). Het is net lang genoeg om in te stoppen, maar ziet er geweldig uit als het niet ingestopt is. Ik kon niet gelukkiger zijn."

De Blue Industry polo is gemaakt in een hoogwaardige piqué constructie, met slechts een vleugje stretch (2 procent) geweven in het Pima katoen. Klanten hebben gemeld dat onze polo's goed hebben gehouden na verloop van tijd en ook goed werken gekleed met een blazer.

Zelfs met de subtiele strepen raden we aan de rest van je outfit low-key te houden met de basis polo. Men weet niet precies waarom deze polo zo goed staat, maar er is iets (de strepen) dat de look echt afmaakt.