Jassen en jacks voor heren

De wisselende temperaturen in het voorjaar zorgen ervoor dat het soms lastig te bepalen is of je een jas aan moet trekken of juist niet. En als je wel een jas draagt in het voorjaar; wat voor een jas voor heren past dan het beste bij wat voor een temperatuur? De Blue Industry jassen voor heren worden gemaakt in diverse kleuren en pasvormen en verschillende materialen, hierdoor hebben wij voor ieder seizoen wat wils. De jacks zijn van goede kwaliteit en zijn gemakkelijk te combineren bij elke outfit. De Blue Industry jassen zijn geïnspireerd op sportkleding. Door de fijne details en de typische ritsen heeft elke jas het eigen Blue Industry handschrift. Kijk voor een complete look ook eens bij onze strakke overhemden, kleurrijke polo's en stijlvolle gilets.

Lange jassen

Echte fashion- én jassenliefhebbers kunnen er al een tijdje niet meer omheen: de trend van de lange jas. Lange jassen zijn hip, ontzettend stijlvol en houden je op frissere dagen lekker warm. Hoe leuk is het om dan een lange zomerjas te combineren met een korte broek en een paar witte sneakers? De ideale look toch?! Welke lengte je ook bent, een langere jas kan voor elke lengt.. Het is belangrijk te kijken welke lengte goed bij je past en welke jezelf het fijnste vind. Dat is meteen het grootste voordeel van een lange jas: iedereen kan het dragen. Daarnaast is een lange jas toe te passen in verschillende soorten looks. Je kan voor een nette kantoor look gaan of een feestelijke look en de show stelen. De lange jas is hét antwoord op al jouw fashionvragen! Wist je bijvoorbeeld dat een lange jas te gek staat met een paar sneakers of nette veterschoenen? In de winter geeft een lange jas je nóg meer de voordelen van meer stof om je lijf hebben.

Winterjassen

Je bent er gek op of je vindt het helemaal niks: het winterse seizoen. Wat je ook van deze koude periode vindt; feit is dat een goede winterjas nodig is om je door deze lange, koude dagen te slepen. Er zijn een aantal redenen waarom een goede winterjas belangrijk is. De grootste reden om voor een kwalitatieve jas in de winter te gaan, is natuurlijk, omdat je het niet koud wilt krijgen. Gelukkig is er voldoende keuze op het gebied van trendy winterjassen bij Blue Industry die lekker warm zijn en ook nog eens comfortabel zitten.

Zomerjas heren

Het weer in Nederland zit niet altijd mee. Ook in het voorjaar en in de zomer kan het nodig zijn om een jas te dragen. Een winterjas is te dik, dus veel mensen schaffen een zomerjas aan. Er zijn genoeg leuke zomerjassen voor heren te koop bij Blue Industry, het is maar net wat je persoonlijke smaak is. Wat we veel zien, is dat mensen in het voorjaar juist weer voor fellere kleuren kiezen in plaats van voor de donkere kleuren in de winter. Er bestaan heel wat fijne zomerjasjes die zelfs op warme dagen luchtig zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een katoenen jasje of een jas van linnen? Dit soort natuurlijk materiaal is heel luchtig en zorgt ervoor dat zweet op de juiste manier wordt afgevoerd. Ook leuk: katoen en linnen zijn prachtige materialen die heel mooi in iedere voorjaarslook passen.

Nette jas heren

Blue Industry heeft een breed assortiment aan nette jassen en jacks voor heren. Denk bijvoorbeeld aan een mantel. De mantels van Blue Industry zijn er in verschillende soorten en maten. Zo heb je een overcoat in wol optiek met een inlay in de kraag, die eruit geritst kan worden in camel. Deze mantel voor mannen is wat langer. Daarnaast zijn er ook korte mantels in blauw, zwart en andere kleuren. Met een nette jas van Blue Industry voor mannen kom je bij elke gelegenheid goed voor de dag. Voorzien van een wol optiek is deze mantel warm voor de winterdagen. De mantel bevat zowel een knoop als een ritssluiting. Tevens is hij voorzien van een windstopper die je gemakkelijk eruit kunt ritsen. De mantel voor mannen van Blue Industry is dus niet alleen ideaal voor als je er warm bij wilt lopen in de winter, maar ook om er heel stijlvol bij te lopen. Draag een mantel bijvoorbeeld over een colbert of over een trui. De mantel zorgt altijd voor een casual look.

Jassen en jacks heren sale

In onze Blue Industry sale vind je een ruim assortiment aan artikelen voor een mooie prijs. Bestel online een van onze jacks en jassen voor heren in de outlet. Wij bieden bij elke online aankoop gratis verzending aan. Al onze producten zijn voorzien van subtiele details, een mooie pasvorm en hebben een verfijnde afwerking. Naast jassen voor mannen in de sale verkopen wij ook overhemden, broeken, truien, shirts en accessoires. Zo scoor je voordelig je complete outfit voor je feest, bruiloft of andere gelegenheden. Bij Blue Industry hebben we al deze artikelen in onze collectie, zodat jij jouw outfit compleet kunt maken.