Korte broeken voor heren

Korte broek heren

Als de temperatuur weer wat gaat stijgen en de winter aan zijn einde komt, betekent dat: tijd voor een korte broek voor heren. In de garderobe van iedere man is een korte broek onmisbaar. De korte broek is ideaal voor warme zomerdagen. De nieuwe collectie van Blue Industry bevat daarom ook shorts in verschillende kleuren en prints. De online Blue Industry webshop heeft een ruim assortiment en voor iedereen wat wils.

Korte broek heren joggingstof

Ben je nou op zoek naar een korte broek voor heren die er niet alleen goed uitziet, maar ook lekker zit, dan biedt de nieuwe collectie van Blue Industry verschillende opties. De korte broek met sweatstof zorgt voor veel bewegingsvrijheid en ademend vermogen. De nette broek met joggingstof is niet alleen te dragen bij alledaagse gelenheden, maar is dus ook ideaal om in te sporten. Combineer een nette broek met joggingstof met een witte polo of T-shirts van Blue Industry. Genoeg mogelijkheden voor de juiste look bij Blue Industry

Korte broek heren stretch

De nieuwe collectie korte broeken voor heren van Blue Industry wordt gemaakt van verschillende stoffen. De shorts zijn gemaakt van zowel 100% katoen met stretch voor optimaal draagcomfort. Ben je opzoek naar een complete stretch outfit, kijk dan ook eens naar de 24/7 stretch collectie. Naast stretch korte broeken is er ook aanbod in stretch overhemden en stretch colberts. Een outfit in 24/7 stretch geeft je een comfortabel gevoel waar je de hele dag soepel in kan bewegen.

Short voor heren

Short voor heren zijn er in vele soorten en maten. Zo zijn er denim shorts voor heren. Het denim short is een stevige, korte variant van je favoriete jeans. Jeans is zeker niet alleen geschikt om in de winter te dragen. Het is ook populair als zomer short. Wanneer je een zakelijke of een feestelijke gelegenheid hebt in de zomer, dan is de chino short voor heren een uitkomst. Chino shorts zijn speciaal gemaakt voor de modebewuste man die er netjes uit wil zien. De shorts zijn korte varianten op de nette sportieve herenbroek en hebben geen grote zakken of andere opvallende details. Je draagt een short stijlvol wanneer je deze combineert met zogenoemde ‘bootschoenen’ of nette sneakers. De chino shorts voor heren is het meest geschikt wanneer je op warme dagen in korte broek, maar toch gekleed naar kantoor wilt.

Korte broek heren sale

In onze Blue Industry sale vind je een ruim assortiment aan artikelen voor een mooie prijs. Bestel online een van onze korte broeken voor heren in de outlet. Wij bieden bij elke online aankoop gratis verzending aan. Al onze producten zijn voorzien van subtiele details, een mooie pasvorm en hebben een verfijnde afwerking. Naast colberts voor heren in de sale verkopen wij ook overhemden, broeken, truien, shirts en accessoires. Zo scoor je voordelig je complete outfit voor je feest, bruiloft of andere gelegenheden. Bij Blue Industry hebben we al deze artikelen in onze collectie, zodat jij jouw outfit compleet kunt maken.