Overhemden voor heren

Zwart overhemd

Het maakt niet uit welk seizoen het is, zwart zie je overal Het is een is praktisch, veilig en natuurlijk ook chique kleur. Zwart is een kleur die je altijd terugziet in de kledingwinkels en webshops. Zwart is een gemakkelijke basiskleur waar je alle kanten mee op kan. Daarnaast is een zwart overhemd voor heren goed te combineren met bijvoorbeeld een hippe jeans. Maar past natuurlijk ook bij een pantalon. Blue Industry biedt hierin mogelijkheden met verschillende patronen en pasvormen. Kortom; met een zwart overhemd komt u gegarandeerd goed voor de dag.

Heren overhemd met korte mouw

Overhemden met korte mouwen zijn een genot voor iedere man. Vooral nu het voorjaar er weer aankomt, is het geen overbodige luxe om een overhemd met korte mouwen in je kledingkast te hebben hangen. Een overhemd voor heren met korte mouwen bied je namelijk meer bewegingsruimte en zorgt voor heerlijke verkoeling. In plaats van de mouwen op te stropen, schaft u liever direct een overhemd met korte mouwen aan. Dat werkt wel zo plezierig en biedt u alle comfort. Een goed overhemd voor heren is de basis voor iedere garderobe. Je kunt de Blue Industry overhemden met korte mouw combineren met een mooi gilet of een strakke colbert. Maak je look compleet met een van de stijlvolle broeken en je loopt er gegarandeerd bij volgens de laatste trends. Blue Industry biedt een ruim assortiment overhemden met korte mouw in verschillende kleuren, patronen en pasvormen. Zo bent u zowel voor slim fit als voor regular fit aan het juiste adres. Je kunt kiezen voor een trendy basic look of voor een uitgesproken stijl.

Linnen overhemd

Indien je op zoek bent naar een casual overhemd voor heren wat geschikt is voor de lente en zomer omdat het lekker koel aan voelt? Dan is een linnen overhemd perfect! Linnen staat bekend om zoveel; de kreukbaarheid, de ventilerende eigenschappen, de zachte stof en de milieuvriendelijkheid. Linnen is een zijdezacht stofmateriaal met een ijzersterke persoonlijkheid. Linnen is elegant, verfijnd en zelfs een beetje rustiek. Maar met kleurtinten kan linnen ook klassiek of sportief ogen, afhankelijk van de modetrends. Linnen is de sterkste van alle plantaardige vezels. Linnen is zeker twee tot drie keer zo sterk als katoen. Linnen is vrij van pluizen en hoe vaker je het wast, hoe zachter het wordt. De stof linnen wordt gemaakt uit vlas. De teelt van vlas is perfect voor de gewasrotatie. Elke zes tot zeven jaar kan je linnen afwisselen met andere gewassen voor een optimale kwaliteit van de bodem en het verhoogt ook de productiviteit op een natuurlijke manier met maximaal 20%. Linnen overhemden en linnen broeken zijn ademend en ventileren goed. Linnen neemt goed vocht op en weet het daarnaast ook vlot van je lichaam af te voeren. Zo blijft je kleding koel. De Blue Industry overhemden voor heren zien er ook nog eens zomerfris uit! Naast linnen wordt de collectie van Blue Industry overhemden van verschillende stoffen gemaakt. Hierbij moet u denken aan katoen, lycra of jersey voor optimaal draagcomfort

Overhemden Heren Sale in de winkels

Om een heren overhemd in de sale online te kopen, moet je verschillende dingen weten; je maat, fit en voorkeur voor boord. Ben je hierdoor geen fan van online shoppen? Niet getreurd, want je kunt alle items passen in een van de fysieke winkels door heel Nederland. De kleding van Blue Industry is te koop in verschillende winkels door heel Nederland, waaronder Only For Men. Kijk op de website voor de dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt.