Polo's voor heren

Polo’s zijn gemaakt voor de man die van comfort en stijl houdt. De lange mouwen polo en korte mouwen polo zijn te dragen naar iedere gelegenheid doordat het een hoogwaardige en luxe uitstraling heeft. De lange mouwen polo’s en korte mouwen polo’s voor heren van Blue Industry zijn comfortabel en tijdloos en daarom geschikt voor iedere gelegenheid. De elegantie en het comfort van de polo’s maakt het mogelijk om een poloshirt naar een iedere gelegenheid te dragen. De polo’s van Blue Industry kunnen worden gecombineerd met een chino en sneakers voor een comfortabele maar nette look. De lange en korte mouwen polo’s kunnen ook fijn worden gebruikt om onder pullovers, crewnecks en overshirts te dragen voor een perfecte gelaagde look.

Heren polo korte mouw

Vooral met de warmere dagen worden deze shirts al snel uit de kast gehaald. Het grote voordeel van een polo is dat deze er netter en formeler uitzien dan een normaal T-shirt. Door een polo te kiezen gemaakt van een licht materiaal, zoals lounge jersey, katoen of linnen, zorg je ervoor dat je het niet snel warm krijgt. Omdat deze materialen goed ademen kun je het hoofd koel houden. Dat is fijn, want daardoor heb je de mogelijkheid om je in de zomer comfortabel en toch zakelijk te kleden.

Heren polo lange mouw

Een polo met lange mouwen biedt net wat meer warmte dan de polo met korte mouwen, maar staat toch wel even iets chiquer dan een trui. Het is mogelijk om naar iedere gelegenheid een lange mouwen polo of korte mouwen polo te dragen door de hoogwaardige en luxeruitstraling. Blue Industry biedt een mooie collectie lange mouwen polo’s aan. De collectie lange mouwen polo’s bestaat uit poloshirts in verschillende kleuren zoals beige, grijs, groen, wit en zwart. Er word gebruikt gemaakt van katoen of merino wol om de lange mouwen polo’s een hoog draagcomfort te geven. Door het gebruik van deze materialen zijn de lange mouwen polo’s geschikt om te dragen op zowel een koudere zomeravond als in het najaar. .

Polo in verschillende kleuren

De polo voor heren van Blue Industry komt in verschillende kleuren voor. Van grijze en zwarte tot groene en witte polo’s. Voor ieders wil wat. Een polo is voor iedere man een must-have in zijn garderobe, want een poloshirt is niet alleen casual en makkelijk te combineren, maar ook nog eens stijlvol. Maak je look compleet met bijvoorbeeld een stijlvolle chino of een vest. De Blue Industry vesten voor mannen worden gemaakt in diverse kleuren en stijlen. Op deze manier is er altijd wel een mix en match tussen een vest en polo te maken bij Blue Industry.

Heren polo sale

IIn de Blue Industry sale vind je een ruim assortiment aan artikelen. Daarnaast bieden wij gratis verzending aan op alle online aankopen. Naast polo’s voor heren in de sale verkopen wij ook overhemden voor heren, broeken, truien, shirts, colberts en accessoires. Zo scoor je voordelig je complete outfit voor je feest, bruiloft of andere gelegenheden. Al onze producten zijn voorzien van subtiele details, een mooie pasvorm en hebben een verfijnde afwerking.