Blue Industry koltrui, katoen cashmere

€ 99,95

Blue Industry pullover

Kleur
Aantal

Gebreide coltrui met een ander soort breisel op de mouw wat het een trendy look geeft. Gemaakt van een katoen en cashmere blend en verkrijgbaar in meerdere kleuren. Dit model heeft een getailleerde fit. Draag deze trui met een jasje of een visgraat jas en een katoenen broek. Ribboordjes aan mouwen en zoom. Deze trui heeft een luxe uitstraling door het cashmere materiaal, daardoor voelt hij ook super zacht aan! Blue Industry trui - KBIW22-M20

Een katoen en cashmere mix is puur natuur. De katoen komt van de katoen plant en cashmere komt van de geit; Capra Hircus. Deze geit leeft op de hoogvlakte van Tibet en het Himalaya gebergte maar vooral in Mongolië.
Je kan gerust zeggen dat deze geit goed tegen koude temperaturen kan. En laat dat nu net zijn wat we deze winter nodig hebben, kleding wat stijvol is en ons warm houdt!

Niet alleen is het puur natuur, cashmere zorgt voor een luxe uitstraling en voelt heerlijk aan. Maar wat maakt het een luxe product? De wol kan maar 1 keer per jaar van de geit geschoren worden. Daarbij is alleen de onderlaag te gebruiken. Daarom zijn er maar liefst vier geiten nodig om een fijne trui te maken.  Veel geduld en een intensief proces gaan er dus aan vooraf om te zorgen dat je een heerlijke luxe, zachte en warme trui aan kan doen.

 

KBIW22-M20|OFF WHITE|XXXL