Zomer truien heren

Truien zijn zowel in de zomer als in de winter onmisbaar. Een mooie trui geeft een klassieke, maar toch modieuze look. Een man kan vele kanten op met een trui en er zijn persoonlijkheid in laten terugkomen. De trui kan zowel op een nette broek als een spijkerbroek worden gedragen. Je kan de trui over een overhemd dragen maar zonder overhemd zal de trui net zo goed staan. Wil je wat meer gelaagdheid? Kies er dan voor om een jasje over de trui te doen.Vaak wordt voor de trui wol gebruikt, maar je ziet ook vaak katoen of een synthetische vezel. Voor de zomer raden we je uiteraard aan om een luchtiger materiaal te kiezen zoals linnen of katoen. Dit zorgt ervoor het de trui lekker licht is en luchtig aanvoelt.

Winter truien voor heren

Kan jouw kledingkast tijdens deze seizoenswisseling wel weer wat warme kledingstukken gebruiken? Tijdens de koudere dagen in de herfst en de winter is een warme heren trui onmisbaar. Waar het bij een trui (of ander kledingstuk) om gaat is dat er een laagje lucht om je lijf wordt vastgehouden. Het is vooral de lucht die goed isoleert/de warmte slecht geleidt. Voor truien in de winter zijn warme stoffen, zoals merino wol, mohair en kasjmier aan te raden. Ga voor een pullover, een sweater of kies voor een trui met een rits. Kies bijvoorbeeld voor een capuchon vest en draag deze over een polo of ga voor een basic katoenen sweater, ideaal voor onder een strak colbert.

Heren truien in verschillende kleuren

Heren truien van Blue Industry komen in verschillende kleuren voor. Van grijs en zwart tot blauw en wit . Een fijne trui is een musthave in iedere garderobe. Je kunt de Blue Industry heren truien combineren met een van onze mooie overhemden of met een strakke polo. Maak je look compleet met een stijlvolle chino;of draag een colbert over je trui. Een sweater is een kledingstuk dat dik en warm genoeg is om zonder iets erop of eronder te dragen. De Blue Industry cardigan voor mannen worden gemaakt in diverse kleuren en stijlen.

Heren truien sale

De trui is de verzamelnaam voor al deze warme winteritems. Zowel de hoodie, sweater als pullover vallen onder de categorie ‘trui’. Bekijk nu ook de truien in de sale met een ruim assortiment aan items voor een mooie prijs. Zo scoor je voordelig doch stijlvol een complete outfit. Bij Blue Industry kan je truien online kopen met gratis verzending.