Blue Industry al gespot op tv? Ook dit seizoen kleden wij met trots een aantal bekende gezichten op de Nederlandse tv. Waaronder Paul de Leeuw, Ron Brandsteder in het programma The Bachelor, de weermannen van RTL en de verslaggevers van Studio Sport.

Kleding Paul de Leeuw

Wat blij zijn wij In het BNNVARA-programma Busje Komt Zo trekt Paul de Leeuw door Nederland met een grote touringcar. Van september tot en met december Gaat Paul het hele land door om bij mensen op bezoek te gaan.

Kleding weerman RTL

Vaak zie je vooral onze colberts terug bij de weermannen op RTL. Vaak met een leuke knipoog die past bij de presenator in de vorm van een pochette of een shirt.

Kleding Wilfred Genee bij VI

Ook dit seizoen zit Wilfred Genee aan tafel bij VI vandaag in onze kleding. VI is een voetbalpraatprogramma van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp. Dagelijks bespreekt het VI-trio zaken die Nederland die dag bezighoudt.

Kleding Tijl Beckand

Het perfecte plaatje, een programma bij RTL waarin acht bekende Nederlanders met een passie voor fotografie de strijd met elkaar aangaan. Onder leiding van de mede door ons geklede presentator Tijl Beckand strijden ze voor het mooiste plaatje.

Kleding Henry Schut

Henry Schut, sportjournalist en presentator van NOS Studio Sport loopt regelmatig in kleding van Blue Industry. Duidelijk herkenbaar aan onze pin met logo op het revers.

Kleding Jochem van Gelder

Op RTL 5 kleden we met plezier Jochem van Gelder bij  ‘De Alarmcentrale: Pech Onderweg’. Jochem kijkt mee met het werk van maar liefst zeventien verschillende wegenwachten. Het programma is elke werkdag om 22.00 uur op tv.

Het perfect plaatje kan je natuurlijk alleen maar maken wanneer je in een perfecte houding kan staan. De kleding van Blue Industry is niet alleen stijlvol maar ook comfortabel zodat elke houding mogelijk is. Daarom gaat Jochem van Gelder deze uitdaging aan in kleding van Blue Industry zodat hij elke opdracht in stijl aan kan.

Ten Hag bij Manchester United

Gespot; Erik Ten Hag gekleed in een kostuum van Blue Industry bij de persconferentie en benoeming van zijn nieuwe functie bij Manchester United.

Spotted; Erik Ten Hag dressed in a Blue Industry suit at the press conference and appointment of his new position at Manchester United.